Garanti

AutoConcept Insurance AB har levererat försäkringar till den nordiska fordonsbranschen sedan 1999. Vi är ett personligt företag med korta beslutsvägar. Vi är en heltäckande försäkringsförmedlare vilket även innefattar professionell skadereglering. Vi är godkända av Finansinspektionen med tillstånd för verksamhet i hela Norden.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt fordonsköp. Dagens fordon innehåller avancerad teknik med uppemot 20 000 olika komponenter, varav den dyra elektroniken står för stor andel av reparationskostnaderna. Som kund vill du på ett tryggt sätt försäkra bort eventuella skadekostnader på ditt fordon. Vi kan erbjuda dig ett antal olika garantier beroende på vilka komponenter som omfattas, fordonets ålder och mätarställning.

AutoConcepts garantier ger dig som köpare maximal trygghet vid ditt köp. Fördelar för bilköparen Ökad trygghet i bilägandet Bilen repareras hos er eller av AutoConcept rekommenderad verkstad Gäller i hela EU och EES Klara och tydliga villkor Ökar andrahandsvärdet XtraGarantin är en försäkring Snabb och objektiv skadehantering

Kvalitetsmedvetna återförsäljare av fordon erbjuder garanti till dig som köpare. GarantiDirekt har nöjet att administrera garantier åt de ledande återförsäljarna på marknaden. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig.